Dolar 32,2699
Euro 34,7789
Altın 2.436,37
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminerleri ile Başarıya Ulaşın

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminerleri ile Başarıya Ulaşın
2

Deneyimsel tasarım öğretisi, gerçeği bilen kişinin her zaman üstün olduğunu vurgular. Gerçeği bilmek, sahteyi tanımak ve onlardan doğru seçimler yapmak demektir. Seminerlerimizde, gerçeğin ne olduğunu anlatarak, katılımcılarımızın hedeflerini gerçekçi bir şekilde belirlemelerine yardımcı oluyoruz. Unutmayın, gerçekçi hedefler belirlemek başarınızın temelidir.

Kurumsal Web Tasarım

Deneyimsel tasarım öğretisi nedir denildiğinde bu gerçeklik ilmi olduğundan, sahte ve gerçeği birbirinden ayırmamıza yardımcı olur. İnsanoğlunun ihtiyaçlarının ötesinde çok çeşitli istekleri vardır. Ulaştığında mutlu ve başarılı olacağını zannettiği şeyler için bir ömür boyu çabalar durur insan. Ancak çoğu zaman, o şeylere ulaştığında, o kadar da mutlu olamadığını fark eder. Çünkü gerçekle sahteyi ayırt etmekte zorlanır. Kişinin gerçek mutluluğu ve başarıyı yakalaması için, gerçek ve sahte arasındaki ayrımı bilmesi gereklidir. Bu ayrımı bilemediğimizde, sahtenin peşinde koşar ve yanılırız. Gerçek, tutarlı içerik demektir ve hiç değişmez. Sahte ise tutarsızdır, zamana, mekana ve koşullara göre değişkenlik gösterir. Sahte uzun vadede yok olmaya mahkumdur. Ancak gerçekle sahte yan yana geldiğinde, sahte yok olur. İşte bu noktada Deneyimsel Tasarım Öğretisi, gerçeği ve sahteyi ayrıştırmayı kolaylaştıracak bilgileri paylaşır.

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminerlerine Katılın

Eğer siz de gerçeği öğrenmek, hedeflerinize ulaşmak ve mutluluğu yakalamak istiyorsanız, Deneyimsel Tasarım Öğretisi seminerlerine katılmanızı tavsiye ederiz. Sizi gerçekle sahte arasındaki ayrımı yapabilme ve hedeflerinizi belirleme konusunda destekleyecek olan bu seminerler, hayatınızı değiştirebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.