Dolar 32,3976
Euro 34,6825
Altın 2.428,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

Dekoratif Taş Tuğla

Dekoratif Taş Tuğla
2

Doğal dokulara sahip olan dekoratif taş tuğla dekoru yapılacak alanlarda duvar süslemesi malzemesi olarak sıklıkla kullanılmaktadır. Kil, çimento ve ithal haslık pigmentlerinin bir araya gelmesiyle oluşturulan hafif dekoratif tuğlalardır.

Kurumsal Web Tasarım

Kültür taş tuğla aşınmalara karşı dayanıklı olması, kuruma ve büzülme yapmaması, çeşitli iklim değişikliklerine karşı dayanıklı olması, yüksek kalitesi, kalıcı solmaz inorganik pigmentler içermesi, hafifliği sayesinde pek çok kişi tarafından tercihte ilk sırada yer almaktadır.

Kullanılacak olan kültür tuğlası malzemesinin kalitesine, döşenecek olan mekanın duvarının büyüklüğüne ve döşenecek olan dekoratif kültür tuğlası sıklığı ile değişebilen miktarına göre fiyatları çeşitlilik göstermektedir.

Dekoratif Kültür Taşı Fiyatları

Dekoratif kültür taşları su geçirmez ve donmaya karşı dayanıklı taşlardır. Yüksek kaliteli, dayanıklı, solmaz inorganik pigmentler ile yapılmıştır. İklim değişikliklerine karşı dayanıklıdır, dış çevrelerden oluşabilecek etkilere karşı aşınma direnci fazladır. Bu sayelerde daha dayanıklı olduğu için uzun süreli kullanım amaçlı olduğundan dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Dekoratif kültür taşı fiyatları taşın döşeneceği mekanın metrekaresine kullanılacak olan malzemenin kalitesine göre değişiklikler göstermektedir.

Kültür Tuğlası Fiyatları

Konutlarda, eğlence parklarında, bahçelerde, dış duvar dekorasyonlarında, kafelerde, iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilen kültür tuğlası doğal taşlara göre yüksek yoğunluklu, daha hafif, kolay montajlı, su geçirmez özellikleri ile çoğunlukla tercih edilmektedir. Kültür tuğlası fiyatları tuğlanın kaplanacağı duvarın büyüklüğüne ya da kaplanacak olan tuğlanın kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Dekoratif taş tuğla sitesinden uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.