Dolar 32,2563
Euro 34,7463
Altın 2.398,33
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 17°C

‘Cumhuriyet Yolu’nda Hatay’da sahne aldı

‘Cumhuriyet Yolu’nda Hatay’da sahne aldı
2

Yazar-şair Sunay Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antakya EXPO alanında binlerce kişiye Cumhuriyet’i anlattı.

Kurumsal Web Tasarım

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın özel davetiyle Hatay’a gelen Sunay Akın, Cumhuriyet Yolunda adlı gösterisiyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Atatürk’ün ‘Hatay benim şahsi meselemdir’ sözüyle Hatay’a ne kadar bağlı olduğunu anlattığı gösteride Akın, “Burası büyük bir orkestra, Millet olmak budur işte, bir Millet nasıl olunur sadece Türkiye değil dünyada bunu öğrenmek isteyen Antakya’ya gelsin” diyerek Hatay’ın değerini anlattı.

Gösterinin sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Hayzaran ve Nazan Savaş, Sunay Akın’a çiçek hediye etti. Hayzaran, “23 Nisan gibi özel bir günde bizi onurlandırıp buraya geldiğiniz için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına sizlere teşekkür ediyoruz. Sunay Akın’ın keyifle izlediğimiz sunumundan dolayı ve Medeniyetler beşiği Hatay’ımıza gelip bizimle bu anı paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gösteriyi defalarca gözyaşlarını silerek izlediğini söyleyen Nazan Savaş, ‘İnşallah bundan sonra gözyaşlarımız sevinç gözyaşları olur. Türkiye her şeyin en iyisine layık. Sunay Bey’e çok teşekkür ediyorum’ diyerek çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.