Dolar 32,2478
Euro 34,8097
Altın 2.429,47
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 24°C

CultureCIVIC hibeleri için 5. çağrı yapıldı

CultureCIVIC hibeleri için 5. çağrı yapıldı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Yerel Projeler Hibe Programı’na Türkiye’de yerleşik, resmi statüsü olan veya olmayan sivil toplum kuruluşları, girişimler ve kâr amacı gütmeden proje üretmek isteyen tüm bireyler başvurabiliyor.

Eş başvuran ve/veya iştirakçi ile başvuru yapılabilirken, başvuru sahiplerinin kültür-sanat alanındaki en az 2 yıllık faaliyetlerini belgelemeleri bekleniyor.

Programa, çevrimiçi ve matbu yayın, gazetecilik, belgeselcilik, koleksiyon ve arşivcilik faaliyetleri, konser, performans, tiyatro ve film prodüksiyonu, sergi, atölye-seminer-sempozyum ve eğitim programı projeleriyle başvurulabiliyor.

Yerel Projeler Hibe Programı’nın beşinci açık çağrı döneminde proje süresi 10 ay olarak belirlenmiştir, 2 ay uzatma alınabilir.

CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı’nın öncelikli hedefi büyük şehirlerin ötesine uzanmak ve finansman kaynağına erişimi olmayan ya da erişimi sınırlı olan kurum ve kişilere ulaşmaktır. Yerel Projeler Hibe Programı’nın beşinci açık çağrı döneminde destekleyeceği 24 projenin 16 tanesi İstanbul, Ankara, İzmir dışındaki şehirlerden yapılan başvurular arasından seçilecektir.

Başvurular, yalnızca çevrim içi olarak Goethe Enstitüsü’ne ait Başvuru Portalı üzerinden yapılırken, adaylar koşullarla ilgili detaylı bilgiye CultureCIVIC web sitesinden ulaşılabilen Başvuru Rehberi ve Sıkça Sorulan Sorular sayfalarından ulaşabilirler.

Başvurular 3 Temmuz 2023, Pazartesi günü saat 18.00’de sona erecek.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.