Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

Coşkunöz’den KÜME eğitimleri başlıyor

Coşkunöz’den KÜME eğitimleri başlıyor
2

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın Bursa’da faaliyete geçirdiği Türkiye’nin ilk Katmanlı Üretim Eğitim ve Deneyim Merkezi (KÜME) bünyesinde verilen eğitimler, gördüğü yoğun ilgi üzerine tüm Türkiye’ye açılıyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV), mesleki ve teknik eğitimde öncü olma vizyonuyla sanayide nitelikli insan kaynağına yönelik yeni projeler üretmeye devam ediyor.

CEV’in faaliyete geçirdiği Türkiye’nin ilk Katmanlı Üretim Eğitim ve Deneyim Merkezi (KÜME) kapsamında verilen eğitimler, şimdi de Türkiye’ye açılıyor. 

16 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak ve Türkiye’nin her yerinden mühendislik öğrencilerine açık olacak Katmanlı Üretim Eğitimi tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

Program kapsamında 250 mühendislik öğrencisine ‘katmanlı üretime giriş’ten ‘malzeme bilimi’ne, ‘katmanlı üretim için tasarım’dan ‘iş modeli geliştirme ve proje oluşturma’ya toplam 17 farklı eğitim verilecek.

2 hafta süreyle toplam 30 saat çevrimiçi olarak verilecek eğitimler için başvurular da çevrimiçi olarak yapılıyor. CEV eğitmenleri ve Ar-ge Uzmanları tarafından verilecek eğitimler sonunda ekip çalışmalarında başarılı olan katılımcılar Coşkunöz Eğitim Vakfı’nda 2 gün yüz yüze uygulamalı eğitim almaya hak kazanacak. Yüz yüze eğitime Bursa dışından katılacak adayların yol ve konaklama masrafları CEV tarafından karşılanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.