Dolar 32,5607
Euro 34,8793
Altın 2.437,16
BİST 9.712,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Cinnet geçiren kadın oğlunu ve kocasını bıçakladı

Cinnet geçiren kadın oğlunu ve kocasını bıçakladı
2

Cinnet geçiren kadın oğlunu ve kocasını bıçakladı… İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bir kadın, bakkal işletmecisi olan kocasını ve oğlunu bıçakladı. Yaralı genç korkarak bakkaldan kaçtı.

Kurumsal Web Tasarım

Kavgayı ayırmak isteyen oğlu da yaralandı

Olay, Sultangazi ilçesine bağlı Esentepe mahallesinde gerçekleşti. Şirin Y. ile Nejdet Y. arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Kocasının çalıştırdığı bakkala gelen Şirin Y. eşini bıçakladı. Oğlu da kavgayı ayırmak isterken elinden yaralandı. Genç olay yerinden koşarak uzaklaşırken Nejdet Y. ise kendi şahsi arabasına binerek hastaneye gitti. Nejder Y. hastanede tedavi altına alındı.

Şirin Y. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.