Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Cem Belevi sezon finalini ‘Sevdim’le yapıyor

Cem Belevi sezon finalini ‘Sevdim’le yapıyor
2

Cem Belevi, son günlerin en çok konuşulan projesi Cemiyet Gazinosu’nda sezon finalini “Sevdim” şarkısıyla yapıyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)  – Son günlerin en çok konuşulan projesi Cemiyet Gazinosu’nda sezon finalini “Sevdim” şarkısıyla yapan Cem Belevi, şarkıyı ve albümünün tamamını 1 Nisan’da dinleyicilerinin beğenisine sunuyor.

Sözü ve müziği Cem Belevi’ye, düzenlemesi ise Osman Taşdaş’a ait olan Sevdim şarkısının yönetmenliğini ise Mustafa Özen üstlendi.

Sanatçı ayrıca hayranlarından gelen yoğun istek üzerine, Cemiyet Gazinosu’nda yer alan 6 klibi ve birçok ünlü oyuncunun diyaloglarını bir araya getirerek dizi tadında bir projeye de imza atacak.

CEMİYET GAZİNOSU ŞEHRİNE GELİYOR!

Ayrıca son projesi Cemiyet Gazinosu konseptiyle 15 ayrı şehirde sevenleri ile buluşmaya hazırlanan Cem Belevi, özlenen eski gazino sahnelerini 3 aylık yoğun bir çalışma ile hazırladıklarını belirterek, “7’den 70’e herkese hitap eden özel bir repertuar hazırladık. Bazı şehirlerde sürpriz sanatçı dostlarımda benimle aynı sahneyi paylaşacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.