Dolar 32,2787
Euro 34,7047
Altın 2.399,85
BİST 10.376,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Cansuyu Kayseri’nden 3 milyon aileye kurban eti

Cansuyu Kayseri’nden 3 milyon aileye kurban eti
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ahmet Karagöz, “20 ülkede gerçekleşen kurban organizasyonunda 3 milyon aileye kurban eti ulaştırıldı. Türkiye’de kesilen kurbanlarımızın dağıtım organizasyonu depremden etkilenen 11 ilimizde yapıldı. 50 bine yakın kurbanlık hayvan deprem bölgesi başta olmak üzere Afrika, Asya, Filistin kampları, Lübnan kampları ve Gazze gibi yerlerde toplam 20 ülkede kesildi ve yaklaşık 3 milyon aileye bağışçılarımızın emanetleri ulaştırıldı. Cansuyu ekipleri olarak bu yıl deprem bölgesine yönelik özel çalışma yürütüldü. Türkiye için verilen kurban vekaletleri Mersin ilimizde kesilerek, felaketten etkilenen 11 ilimizde sistematik bir şekilde dağıtımı yapıldı.” şeklinde konuştu.

Karagöz, “Kayseri Cansuyu yardımlaşma ve dayanışma derneği temsilciliği olarak 2023 yılı kurban organizasyonumuzda, geçen sene yapılan kurban bağışlarının tam iki katı bağış yapıldı. Bir kez daha Kayserimizdeki hayırsever vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum. Rabbim kesilen kurbanlarımızı kabul eylesin.” ifadelerini kullandı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.