Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Çanakkale Şehitleri Tavşanlı’da dualarla anıldı

KÜTAHYA’NIN TAVŞANLI İLÇESİNDE ÜLKÜ OCAKLARI ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ HATİM DUA İLE ANDI

Çanakkale Şehitleri Tavşanlı’da dualarla anıldı
2

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ülkü Ocakları, Çanakkale Şehitlerini hatim dua ile andı.

Kurumsal Web Tasarım

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla yatsı namazı sonrası vatandaşlara üzüm hoşafı ve Yasin-i Şerif dağıttı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde de anıldı.

Ülkü ocakları Tavşanlı ve Kuruçay belde başkanlığı Hatmi Şerif ve Kur-ânı Kerîm Tilaveti gerçekleştirdi.

Tavşanlı Ülkü Ocakları, Çanakkale Savaşı’nda Mehmetçik’in bulunduğu zor şartları hatırlatmak için üzüm hoşafı ve Yasin-i Şerif ikramında bulundu. İkram, yatsı namazı sonrası Arifağa caminin önünde açılan stantta gerçekleştirildi. Namaz sonrası ikramları alan vatandaşlar ise Çanakkale şehitleri ve gazilerini şükranla yad ettiklerini belirtti.

Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kocabaş, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ülkü Ocakları olarak Çanakkale Şehitlerimizi unutmadık. Onların aziz ruhları için hatim duası yaptık. O zamanları anımsatmak açısından üzüm hoşafı ikramında bulunduk. Allah Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozmasın” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.