Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Çaldığı tarım aletini sattı, jandarma yakaladı!

Çaldığı tarım aletini sattı, jandarma yakaladı!
2

Çaldığı tarım aletini sattı, jandarma yakaladı! Eskişehir’de çaldığı 150 bin lira değerinde olan tarım aletini internet aracılığı ile Konya’da yaşamını sürdüren bir kişiye satan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kurumsal Web Tasarım

İnternet üzerinden Konya’ya sattı

Gelen bilgiler doğrultusunda, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) faili meçhul hırsızlık olaylarının gün yüzüne çıkması için bir çalışma başlattı. Alpu’ya bağlı Bozan Mahallesi’nde piyasa değeri yaklaşık olarak 150 bin Türk Lirası olan tarım aletinin kimliği meçhul kişi ya da kişilerce çalınması konusuyla ilgili Alpu İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortak bir çalışma sürdürüldü. Olayın açığa çıkmasına yönelik çalışmalar sonucunda şüpheli M.K.’nin sulama makinesini traktör ile taşımak suretiyle çaldığı belirlendi. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli şahıs M.K., başlatılan çalışmayla yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın ifadesinde, suça konu tarım aletini internet üzerinden Konya’da hayatını sürdüren bir kişiye sattığını söylediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından M.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Eskişehir – Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.