Dolar 32,3736
Euro 34,7938
Altın 2.439,96
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Büyükşehir ihtiyaç sahiplerini bu yıl da unutmadı

Büyükşehir ihtiyaç sahiplerini bu yıl da unutmadı
2

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini de unutmadı. Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine 30.000 adet gıda paketi dağıttı.

Kurumsal Web Tasarım

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ihtiyaç sahiplerine ramazan ayı boyunca 30 bin adet gıda paketi dağıttı. Geleneksel hale getirdiği Ulu Camii yanındaki iftar çadırının yanı sıra ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallelerde kurduğu gönül sofralarıyla binlerce vatandaşı bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda içerisinde temel gıdaların bulunduğu 30 bin gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ramazan ayının bu yıl da Denizli’de güzelliklerle geçtiğini işaret ederek, mübarek ayın manevi atmosferini hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, ramazan ayında gelenekselleştirdikleri gıda paketi desteğini bu yıl da sürdürdüklerini belirtti.

İftar çadırı ve mahallelerde kurdukları gönül sofralarında her gün binlerce vatandaşla aynı sofrada buluştuklarını ve birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Zolan, “11 ayın sultanı ramazan ayı paylaşmak ve yardımlaşmak demektir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu yıl da yalnız bırakmadık ve bir nebzede olsa onlara katkı sağlamak için ramazan paketleri ulaştırmaya gayret ettik. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmeye, ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.