Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

BUTTİM’den kan bağışı

BUTTİM’den kan bağışı
2

Kan stokunun yaz aylarında düşmesi nedeniyle BUTTİM, geleneksel kan bağışı kampanyasını yineledi. Katılımın yoğun olması, sevindirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) sakinleri, geleneksel hale gelen kan bağışı etkinliği ile önemli bir farkındalığa imza attı.

Bölge ticaretinin gelişimini artırmaya yönelik faaliyetlerine devam ederken sosyal sorumluluk projelerini de sürdüren BUTTİM Yönetimi, kan bağışı organizasyonlarına yenisini ekledi. Sürekli ve acil bir ihtiyaç olan kan teminine katkı sağlamak isteyen BUTTİM sakinleri, Türk Kızılay iş birliğinde merkezde oluşturulan alanda bağış yaptı. BUTTİM sakinlerinin yoğun ilgisi, yüzleri güldürdü. Kan bağışı yapanlara bağışın faydaları anlatıldı.

Kan temininin her an lazım olabilecek bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “Böylesine hayati bir konuda Türk Kızılay’ın üstlendiği önemli misyonu dün olduğu gibi bugün de destekliyoruz, yarın da destekleyeceğiz. Kan vermek, ihtiyacın ötesinde bir vatandaşlık görevi olarak algılanmalıdır. Herkesin bir gün kendisinin, ya da çok sevdiği bir yakınının da kana ihtiyacı olabileceğini düşünerek duyarlılık göstermesi gerekir. Geleneksel hale getirdiğimiz bağış kampanyasına büyük ilgi gösteren BUTTİM sakinlerine ve Türk Kızılay ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi. Bursa Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Orhan Emin Latif ise, birçok hastanın organizasyon sayesinde ihtiyacı olan kana kısa zamanda ulaşacağını belirterek BUTTİM yönetimine desteklerinden dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.