Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Bursalı asansör firmaları küresel fuara hazırlanıyor

Bursalı asansör firmaları küresel fuara hazırlanıyor
2

Bursa’dan 5 firma, dünyanın iki büyük asansör fuarından biri olan 17. Uluslararası Asansör İstanbul’a katılmaya hazırlanıyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Tarsus Turkey tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 17.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, bu yıl 10-13 Mart tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.

400 firmanın katılımıyla toplam 8 salon ve 60 bin metrekare alanda kapılarını açacak organizasyonda bu yıl Bursa’dan Emay Metal, Haspar Asansör, Hks Has Asansör, Özbeşler Asansör ve Prolift Asansör yer alacak.

Ticaret Bakanlığı’nın Alım Heyeti desteği ve uygulanan Overseas Buyer programı sayesinde bu yıl 6 bini yurt dışından, toplam 30 bin satın almacının ziyaret edeceği Asansör İstanbul’da, 4 gün boyunca yaklaşık 500 milyon dolarlık ticaretin gerçekleşmesi bekleniyor.

Fuar, konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar tüm yeni makine, ekipman ve teknolojilere ev sahipliği yapacak. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.