Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Bursalı annelerden güzelleştiren buluşma

Bursalı annelerden güzelleştiren buluşma
2

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, yeni yılın ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Aynı zamanda TAD üyesi olan Güzellik Uzmanı ve Estetisyen Özge Kazma, anneler sağlıklı zayıflama tüyoları verdi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) –  Bursa’nın en sosyal ve yardımsever sivil toplum kuruluşlarından olan TAD, 2023’ün ilk toplantısını ‘güzellik’ temasıyla gerçekleştirdi.

Nevale Özlüce’deki toplantının konuşmacı konuğu aynı zamanda TAD Bursa Şubesi üyesi olan Güzellik Uzmanı ve Estetisyen Özge Kazma idi.

Özellikle bölgesel zayıflama ve sağlıklı kilo verme konularında üyelerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Kazma, 2023’ün herkesi daha da güzelleştirmesini diledi.

Organizasyondan elde edilen gelir, TAD Bursa Şubesi’nin okuttuğu üniversite öğrencilerine burs olarak bağışlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.