Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Bursa’dan yürekleri ısıttılar

Bursa’dan yürekleri ısıttılar
2

Bursa İmam Hatip Lisesi 1999 Mezunları Platformu üyeleri, “Yürekler Üşümesin” etkinliğinde bu yıl 140 çocuğa bot ve mont hediye etti.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa İmam Hatip Lisesi 1999 yılı mezunları her yıl yaptığı etkinlikte, bu yıl sayıyı arttırarak 140 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot ve mont hediye etti.

“Yürekler Üşümesin”  etkinliğiyle ilgili bilgi veren Platform Dönem Başkanı Himmet Alioğlu, önceki yıllarda ebediyete yolcu ettikleri Kamil Memişoğlu ve Tayfun Özdemir anısına bu yıl etkinliğin 6’ncısını düzenlediklerini söyledi.

Etkinlikte 1999 mezunları olarak çeşitli okullarda öğrenim gören 99 çocuğa bot ve mont almaya niyetlendiklerini belirten Alioğlu, bu sayının önce 110, sonrasında da 140’a ulaştığını ifade ederek, “Hayır ve iyilik için çıktığımız bu yolda yakınlarımızın desteğini de alarak ‘Yürekler Üşümesin’ etkinliğinin altıncısını tamamlamış olduk. Bu vesileyle maddi manevi katkı veren ve 99 sosyal yardımlaşma ekibindeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl da etkinliğimize devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.