Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Bursa’daki bu sergide doğa teknolojiyle harmanlandı

Bursa’daki bu sergide doğa teknolojiyle harmanlandı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) –  Bursalı sanatseverleri daha çok konsept sergilerle buluşturan Zindankapı Güncel Sanat Galerisi’de açılan altıncı sergi, medya sanatçısı Leo Işıkdoğan’a ait ‘Doğanın algoritmaları’ sergisi oldu.

Bursa Anadolu Lisesi mezunu olan ve Kaliforniya’da yaşayan sanatçı Leo Işıkdoğan’ın “doğanın algoritmaları” başlıklı sergisi, yedi özel çalışmadan oluşuyor. Eserler, özel kodlanmış bir yapay zekâ ve yaratıcı algoritmalarla tasarlandı.

Doğal dünyanın tahmin edilemeyen güzelliği ile matematiksel denklemlerin düzenli yapısı arasındaki ilişki, sergide ortaya koyuldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Zindankapı’nın hücrelerinde demir parmaklıklar ardındaki muhteşem sergiyi gezdi.

Kodlama ve yapay zekanın kaynaşmasıyla ortaya çıkan çalışmanın, gerçek hayattaki doğal oluşumları anımsatan üretken manzaraları ve algoritmik kalıpları sergileyen ilgi çekici bir görsel deneyim alanı olduğunu belirten Başkan Aktaş, serginin 17 Eylül’e kadar pazartesi hariç her gün ücretsiz ziyaret edilebileceğini hatırlatıp, tüm sanatseverleri bu görsel şölene davet etti.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.