Dolar 32,2472
Euro 34,7865
Altın 2.437,86
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 14°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Bursa’da WC’ler de zamlanıyor

Bursa’da WC’ler de zamlanıyor
2

Her şeye gelen fahiş zamlardan sonra Bursa’da tuvalet ücretlerine de zam geliyor. Özel işletilen tuvaletler artık zamlı tarifeyle hizmet verecek.

Kurumsal Web Tasarım

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN/BURSA İGFA- Bursa’da, “Buna da mı?” dedirtecek bir zam geliyor. Özel işletilen tuvaletler bundan böyle zamlı şekilde hizmet verecek. 

Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği ve özel işletilen tuvaletlerin yanı sıra camilerin de tuvaletinden para alınıyor. Ulu Cami tuvaletini Büyükşehir Belediyesi işletiyor. Akıllı Bukart ile girilen tuvalet halen 2 TL. Camilerde durum biraz karışık. Fiyatlar lokasyona bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Camilerde 1 buçuk TL’den başlayan tuvalet ücretleri 2 buçuk TL’ye kadar çıkabiliyor. Özel işletilen tuvaletler ise 2 TL olarak fiyatlanıyor. 

Kimi kesim, “Tuvalet gibi temel ihtiyaçtan para kazanmak doğru mu?” diye sorarken enflasyondan nasibini tuvaletler de aldı. Halen 2 TL olarak fiyatlanan tuvaletlerde zamlı tarifeler asıldı. Akıllara tuvaletlerin giderlerinin ne kadar artabileceği gelirken zam nedeninin aslında alım gücünün düşmesi olduğu belirtiliyor. Tuvaletten kazanılan para, işletmecilerin alım gücüne vurulduğunda zam nedeni ortaya çıkıyor. 15 Temmuz Şehitler meydanındaki Şehreküstü Camii altında bulunan WC işletmecisi, “Her yerde tuvalet ücreti 3 TL olmuş, bizde 3 TL yapacağız” dedi.
Yine akıllara gelen bir soru daha var. Küçük abdest- büyük abdest fiyatı ayrılacak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.