Dolar 32,5484
Euro 34,8615
Altın 2.430,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Bursa’da PMS Alüminyum ‘slogan’da markalaştı

Bursa’da PMS Alüminyum ‘slogan’da markalaştı
2

Alüminyum sektörünün en önemli üreticileri arasında yer alan PMS Alüminyum, markalaşma çalışmaları kapsamında TürkPatent ve Marka Kurumu tarafından ‘Geleceğe deneyim katıyoruz’ sloganına marka tescili aldı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Alüminyum sektöründe 1988 yılından beri üretim yapan ve sektörün Türkiye’deki en önemli üreticileri arasında yer alan PMS Alüminyum, global büyüme yolculuğuna hızla devam ederken, markalaşma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

PMS Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Merve Önsever Çağlayan, firma olarak globalde büyürken markalaşma çalışmalarını da sürdürdüklerine dikkat çekti.

Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, dünyanın her yerinde son derece başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Çağlayan, “Otomotiv, savunma sanayi, havacılık, raylı sistemler, beyaz eşya, makine sanayi, solar enerji ve inşaat gibi pek çok sektöre yönelik güçlü bir üretim gerçekleştiriyoruz. Yerli ve milli üretim önceliğiyle, AR-GE ve katma değerli üretim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun yanında, çok önem verdiğimiz markalaşma çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” diye konuştu.

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediklerine dikkat çeken Çağlayan, bu doğrultuda ‘Geleceğe deneyim katıyoruz’ sloganlarına marka tescili aldıklarını kaydederek, sloganlarının 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında 10 yıl süreyle korunmak üzere tescil edildiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.