Dolar 32,3709
Euro 35,0353
Altın 2.325,61
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Bursa’da İYİ Partililer nöbetteki polisleri ziyaret etti

Bursa’da İYİ Partililer nöbetteki polisleri ziyaret etti
2

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yılı’nı sahur vakti görev yapan emniyet mensuplarıyla birlikte kutladı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa’da İl ve ilçe yöneticileriyle birlikte Nilüfer Polis Merkezi’nde nöbet mesaisi yapan güvenlik görevlileriyle sahur sohbeti yapan İYİ Partililer, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yılnı kutladı.

İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada, bir ülkenin en büyük zenginliği sahip olduğu huzur ve güveni olduğunu ifade ederek “Emniyet Teşkilatımız ve bünyesinde görev yapanların her biri bizim göz bebeğimiz, en değerlilerimizdir” dedi.

Klasik sorunların kronikleştiğini belirten partililer, örneğin mevzuattan kaynaklanan sorunlar arasında maaş dengesizlikleri, sayısız sözler verilmesine rağmen halen çözülmeyen 3600 ek gösterge meselesi; giyim, kuşam ve diğer maddi haklarla dair ekonomik problemleri; silah ve mesleki diğer donanımlardan kaynaklanan sorunlar yer aldığını belirterek, “Sağlık ve sosyal yardım hizmetleriyle ilgili hiç bitmeyen çileleri… Emniyet mensuplarımızın, bütün bu kronikleşen klasik sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulmasıyla ilgili beklentilerini biliyoruz ve yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz ” dediler.

Ziyarette, yapılan iyileştirmeleri içeren ve halen Meclis Komisyonları’nda bekletilen çalışmaların, bir an evvel sonuçlandırılmasını, muhalefet partileri olarak her daim talep ettiklerin de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.