Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Bursa’da GÜRAK’tan anlamlı 450 fidan

Bursa’da GÜRAK’tan anlamlı 450 fidan
2

Deprem bölgesindeki fedakarca çalışmaları ile akıllara kazınan Bursa Gürsu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi GÜRAK, Orman Haftası sebebiyle çok anlamlı bir etkinliğe daha imzasını attı. Dört belediyenin arama kurtarma ekiplerini organize ederek, Karacabey ilçesi Başköy’de fidan dikimi yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Gürsu Arama Kurtarma Ekibi GÜRAK  Orman Haftası’nda çok anlamlı ve değerli bir farkındalık projesine daha imzasını attı. 

Deprem bölgesindeki hummalı çalışmalarından sonra Gürsu’ya dönen ekip; Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım belediyelerinden de arama kurtarma ekiplerini organize ederek fidan dikti.

Orman Haftası’nda her bir canın ne kadar kıymetli olduğunu anlatan GÜRAK ekibi, diktikleri her fidanı depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza ve canlarımıza ithaf etti. GÜRAK Başkanı Talha Şahin, “Bizim için bir canın kıymetini, onu yaşamda tutabilmenin anlamını tahmin edebilirsiniz. Deprem bölgesinde yaşadıklarımızdan sonra burada diktiğimiz fidanlarla tüm canlarımıza aslında kalpten bir anma da yapmış oluyoruz. Hepsinin geride kalan yakınlarına bir kez daha  sabır diliyoruz” dedi.

Orman Bölge Müdürlüğü’nün desteğiyle, Karacabey Başköy’e dikilen 450 fidan sonrası GÜRAK ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.