Dolar 32,2513
Euro 34,6797
Altın 2.403,57
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 13°C
Paz 15°C

Bursa Yıldırım’dan ücretsiz lojistik kursu

Bursa Yıldırım’dan ücretsiz lojistik kursu
2

Yıldırım Belediyesi’nin sektörün ihtiyaç duyduğu elemanın yetiştirilmesi ile mesleki bilgi ve becerinin arttırılması amacıyla düzenlediği 2. seviye Lojistik Kursu başladı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi, ücretsiz teknik eğitimler kapsamında Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi’nde 2. seviye Lojistik Kursu açtı.

Lojistik sektöründe profesyonel eleman kazandırılması, faaliyetlerin daha kaliteli ve sistematik bir şekilde ilerletilmesi ve çağı yakalayabilen donanımlı gençlerin yetiştirilmesi amacıyla açılan ’Lojistik Kursu’ toplam 536 saat sürecek olup eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

Genç istihdamını arttırmak için 18-30 yaş arası gençlere ücretsiz teknik eğitim kursları düzenlediklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, Mart 2021’den bu yana eğitimlerden bin 452 kişinin yararlandığını söyledi. Başkan Yılmaz, “Eğitimlerden yararlanan 394 kursiyerimizi istihdama kazandırdık. Genç nüfusun istihdama kazandırılması için istihdam açığı olan meslek gruplarında gençlerimizin becerilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.