Dolar 32,3827
Euro 34,5553
Altın 2.385,49
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 11°C

Bursa Yıldırım’da yeni sosyal proje: ‘Değirmen Gençlik’

Bursa Yıldırım’da yeni sosyal proje: ‘Değirmen Gençlik’
2

Bursa’da Yıldırım Belediyesi gençler için ‘Değirmen Gençlik’ adıyla yeni bir sosyal projeyi hayata geçirdi. ‘İyilik İçin Harekete Geç’ sloganıyla hayat bulan proje ile Yıldırımlı gençler ilçeleri için sosyal sorumluluk projeleri üretecekler.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği iftar programı ile Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Yıldırım’da bulunan lise öğrencilerinden oluşan gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Değirmen Gençlik Projesini gençlere tanıttı.

Gençler, artık Yıldırım’da hem kendilerinin hem yaşadıkları ilçenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran, projeler üretebilecekleri sosyal bir organizasyonda buluşuyor.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın gençlere sunduğu Değirmen Gençlik ile Yıldırımlı gençler belediye yönetiminde söz sahibi olabilecekler.

Bu sosyal organizasyon içerisinde doğa yürüyüşleri, geziler, söyleşiler, mahalle sakinlerine ramazan kolisi etkinliği, gökyüzü gözlem noktası planlaması, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının giderilmesi ve daha birçok hayatın içinden etkinliklerde gençler aktif rol oynayacak. Temelde; insan hakları, hayvan hakları, yeşil ve çevre duyarlılığı, kültürel mirasları koruma gibi konularda gerçekleştirilecek faaliyetlerle gençlerin sosyal sorumluluk bilincini artıracak çalışmalar gerçekleştirilecek. Üstelik Değirmen Gençlik’te eğitimler, söyleşiler, sosyal aktiviteler ve sosyal sorumluluk projeleri olmak üzere birçok farklı hareket alanı bulunuyor.

Gençler, Değirmen Gençlik’teki ve çevrelerindeki insanlarla iletişim kurup yaşadıkları toplumu da daha yakından tanıma imkânına sahip olabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.