Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Bursa Yıldırım’da ‘Kalite’ ödüllendiriliyor

Bursa Yıldırım’da ‘Kalite’ ödüllendiriliyor
2

Yıldırım Belediyesi, toplum sağlığını ön planda tutarak vatandaşa hijyenik ortamda hizmet veren işyerlerine teşekkür belgesi ve örnek işyeri belgesi ile onurlandırıyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi’nin, çeşitli sektörlerde hizmet veren işletmelerin sağlık, hijyen ve kaliteli hizmet anlayışını geliştirmek amacıyla yürüttüğü ‘Örnek İşyeri’ uygulamasında belge almaya hak kazanan firma sayısı her geçen gün artıyor. Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim birim amirliği tarafından yapılan denetimler sonucu ‘Sürekli Uygunluk Raporu’ alan, standartların üzerinde kalite ve hijyen bilinci ile hizmet veren işletmelere Örnek İşyeri Belgesi veriliyor. Belge sayesinde vatandaşlar da gönül rahatlığıyla bu işletmelerden hizmet alıyor. Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan denetimler sonucunda, 21 işyerine teşekkür belgesi, 9 işletmeye de örnek işyeri belgesi verildi.

ESNAFIMIZI ONURLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yıldırımlıların sağlık ve huzurunu korumak amacıyla işyeri denetimlerini büyük bir titizlikle sürdürdüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde, yasa ve yönetmelikler çerçevesinde hijyenik ortamda üretim ve satış yapan, vatandaşa güler yüzlü ve kaliteli hizmet veren işletmelerimizi ödüllendiriyoruz. Yıldırım’da ticari hayata renk katan işletmelerin işine, müşterisine ve mesleğine saygılı bir çalışma içinde olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu davranış ve tutum içinde olan işletmeler, insanlar bunun bereketinden ve nimetinden her zaman faydalanır. Bunun bilincinde olan işletmeleri ön plana çıkartmak, örnek teşkil etmek ve rekabeti artırmak amacıyla örnek iş yeri ve teşekkür belgeleri ile onurlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.