Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Bursa Yıldırım’da Dijital Pazarlama Akademisi’ ne yoğun ilgi

Bursa Yıldırım’da Dijital Pazarlama Akademisi’ ne yoğun ilgi
2

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçedeki vatandaşlara yönelik düzenlediği ‘Dijital Pazarlama Akademisi’ vatandaşların yoğun teveccühü ile başladı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi’nin, üretime destek ve ekonomiye katkı sağlamak için düzenlediği etkinlikler aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ‘A’dan Z’ye E- Ticaret Eğitimi’nden sonra ‘Dijital Pazarlama Akademisi’nin startını veren Yıldırım Belediyesi, ‘Dijital Pazarlama Akademisi’ ile Yıldırımlılara e- ticaretin püf noktalarını öğreterek, iş dünyasına adım atmalarını sağlayacak. Dijital pazarlama uzmanları tarafından verilen, ‘Dijital Pazarlama Akademisi’ ile vatandaşlar sosyal medyadan ve e- ticaret mecralarından satış yapma imkânı bulacaklar ve dijital pazarlama alanında kendilerini geliştirebilecekler. 

E-TİCARETİN PÜF NOKTALARI

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen akademinin ilk dersinde; ‘İnstagramı Tanıma, Algoritma ve Profil Sayfası Özellikleri, Hikâye ve Paylaşım Dinamikleri, İçerik Üretimi ve Kullanılabilecek Araçlar, Başarılı Örnekler, Yılın Trendleri ve Yenilikler’ üzerine konuşuldu. 4 hafta sürecek ‘Dijital Pazarlama Akademisi’nde önümüzdeki hafta ‘İstatik ve Analiz’, ‘Trendyol’a Giriş ve Yönetim Paneli’ dersi işlenecek. Yıldırım Belediyesi olarak vatandaşların sosyal yaşamdaki rolünü arttırmaya ve iş hayatına adım atmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Dijital Pazarlama Akademisi sayesinde hemşehrilerimiz, sosyal medya ve e-ticaret mecralarında satış yapmayı ve dijital pazarlama tekniklerini öğrenecekler. Akademinin kursiyerlerimize güzel ekmek kapıları açmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.