Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Bursa Yıldırım’da Başkan Yılmaz çiftçileri dinledi

Bursa Yıldırım’da Başkan Yılmaz çiftçileri dinledi
2

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçede üretim yapan çiftçilerle bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, saha ziyaretleri kapsamında Vakıf Mahallesi’nde tarım yapan çiftçilerle bir araya gelerek onların sorun, öneri ve taleplerini dinledi. Bursa’nın sanayi şehri özelliğinin yanında bir tarım şehri de olduğunu belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Bursa sanayi şehri olduğu kadar aynı zamanda bir tarım kentidir. Bugün Bursa Ovası’nın en
verimli bölgelerinden birisi olan Vakıf Mahallesi’nde tarımsal faaliyet yürüten hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Onların sorunlarını dinledik, gerekli çözümleri üretmek için notlarımızı aldık. Yerel yönetim olarak, her türlü tarımsal üretimi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden hayata geçirilecek projelerin yapılacak çalışmaların bir ayağının her zaman eksik kalacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım’ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcutsorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz.  Mahallelerimizi gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya ve Yıldırım’ı sahadan yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.