Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Bursa Yıldırım’da basın çalışanları futsal ile stres atıyor

Bursa Yıldırım’da basın çalışanları futsal ile stres atıyor
2

Yıldırım Belediyesi ve TSYD Bursa Şubesi’nin basın çalışanları arasında düzenlediği Futsal Turnuvası birbirinden çekişmeli ve eğlenceli müsabakalar ile devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi, Basın Kuruluşları Arası Futsal Turnuvası düzenliyor. Yunus Emre Spor Kompleksi’nde devam eden etkinliğe 16 basın kuruluşundan 160 basın mensubu katılıyor.  4 takımlı 4 grupta mücadele eden takımlardan gruplarında ilk iki sırayı alanlar çeyrek final oynayacak.

Basın mensuplarının çok önemli bir kamu görevi ifa ettiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Basın mensubu arkadaşlarımız, vatandaşlarımız doğru hızlı ve güvenilir haberi ulaştırmak için gecesini gündüzüne katarak zorlu şartlarda çalışıyorlar.

Bizlerin sesi oluyorlar. Bizim projelerimizi, çalışmalarımızı insanlarımıza aktarıyorlar. Bir nebze de olsa onları bu yoğun tempodan çıkarıp, eğlenmelerini, rahatlamalarını sağlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. TSYD Bursa Şubemiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliğe arkadaşlarımızın yoğun ilgisi var. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yıldırım Belediyesi ile birlikte çok güzel bir etkinliğe imza attıklarını ifade eden TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi’de “Bu etkinlik ile arkadaşlarımız bir nebze de olsa yoğun iş temposundan ve günlük hayatından uzaklaşarak keyifli zaman geçiriyor. Yıldırım Belediyesi’ne ve Başkanımız Oktay Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.