Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C

Bursa Yıldırım ‘gönül sofraları’ ile paylaşıyor

Bursa Yıldırım ‘gönül sofraları’ ile paylaşıyor
2

Yıldırım Belediyesi, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi, sosyal destek çalışmalarına dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da da devam ediyor.

Belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi ve yemek yapacak durumda olmayan bin 100 vatandaşa her gün sıcak yemek ulaştırıyor. 

Hazırlanan 4 çeşit yemek ve ekmek, ekipler tarafından kapı kapı gezilerek iftar saatinden önce hanelere ulaştırılıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağımı gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi ayrıca Çölyak hastası vatandaşlar için de özel hazırlanmış gıda kolilerini ulaştırıyor.

Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun yoğun bir şekilde hissedildiği Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ramazandan önce olduğu gibi Ramazan ayında da sosyal belediyecilik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz her gün bin 100 kişiye sıcak yemek ulaştırırken, ihtiyaç sahibi ve çölyak hastası ilçe sakinlerimiz için ramazan kolileri dağıtımına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.