Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Bursa Osmangazi’nin sevgisi sınır tanımadı

Bursa Osmangazi’nin sevgisi sınır tanımadı
2

Şırnak Silopi’ye bağlı Çardaklı Köyü’ndeki ortaokulda görev yapan Leyla öğretmenin, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı sevinç çığlıklarına dönüştü.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Yerli malı haftasında öğrencileri için sosyal medya üzerinden çağrı yapan Leyla öğretmenin bu çağrısına duyarsız kalmayan Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın meşhur kestane şekeri ile kalem, not defteri ve Bursaspor formalarından oluşan hediye paketlerini göndererek 150 çocuğa büyük bir mutluluk yaşattı.

Toplumda tutumluluk bilincinin oluşması için her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan ‘Yerli Malı Haftası’nda, Şırnak’ın Silopi ilçesi ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında gönül köprüsü kuruldu.

Silopi ilçesine bağlı Çardaklı Köyü’ndeki ortaokulda görev yapan Leyla Sulhan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında; “Merhaba sevgili Osmangazi Belediyesi. Ben Şırnak’ın Silopi ilçesinde bulunan Çardaklı köyünde öğretmenlik yapıyorum. Yerli Malı haftasında miniklerimize ülkemizin çeşitli lezzetlerinden tattırmak istiyorum. Kestane şekeriyle meşhur olan Bursa’dan bu konuda destek bekliyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERİN “BURSA” COŞKUSU

Leyla öğretmenin bu mesajına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Tabi ki Leyla Öğretmenim, seve seve” diye cevap verdikten sonra öğretmenle iletişime geçildi. 150 öğrencinin bulunduğu okula, içerisinde kestane şekerinin yanı sıra kırtasiye malzemesi ve Bursaspor formalarından oluşan hediye kolileri hazırlanarak gönderildi. Öğretmen Leyla Sulhan, yerli malı haftası kutlamaları için okulda düzenlenen etkinlikte, gönderilen hediye kolilerini sınıfta öğrencileri ile birlikte açarak, onlara büyük bir sürpriz yaptı. Leyla öğretmenlerinin yaptığı bu sürpriz karşısında sevinç çığlıkları atan çocuklar, kestane şekeri, kalem, not defteri ve koliden çıkan Bursaspor formalarını büyük bir sevinçle paylaştı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyı cevapsız bırakmadığı için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a çok teşekkür eden Leyla Sulhan ise, “Bugün Şırnak, Silopi Çardaklı köyü ile Osmangazi arasında çok güçlü bir gönül köprüsü kurulmuş oldu. Bana, öğrencilerime ve tüm köy halkına bu mutluluğu yaşattığı için Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.