Dolar 32,5225
Euro 34,8925
Altın 2.437,74
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Bursa Orhaneli’nde BUSKİ’den altyapı yenilemesi

Bursa Orhaneli’nde BUSKİ’den altyapı yenilemesi
2

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Orhaneli’nin Gazipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları ile içme suyu şebeke hatları yenileniyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa’nın her noktasında çalışmalarına ara vermeden devam eden, BUSKİ marifetiyle merkez ve ilçeleri şantiyeye dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, altyapı yatırımlarını yaz-kış, yağmur-çamur demeden sürdürüyor.

Bu kapsamda Orhaneli’nin Gazipaşa Mahallesi’nde, eskiyen ve yıpranan içme suyu şebeke hatları yenileri ile değiştiriliyor.

İçme suyu yatırımı ile su şebekesindeki kayıp ve kaçakların önüne geçilerek, su kaynakları verimli şekilde kullanılırken; Dağ yöresi sakinleri de daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşuyor.

Tüm ilçelerin sağlıklı altyapıya kavuşması için önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, imalatların tamamlandığında, eskiyen şebeke hatları rehabilite edilmiş olacağını söyledi. Aktaş, “Orhaneli bizim için en az diğer ilçeler kadar önemli. Bunu da yaptığımız alt yapı yatırımlarıyla kanıtlıyoruz. Tüm çabamız, Bursa halkına daha sağlıklı ve yaşanılabilir şehir sunmak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.