Dolar 32,5375
Euro 34,8784
Altın 2.430,91
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Bursa İnegöllü gaziler Oylat’ta ağırlandı

Bursa İnegöllü gaziler Oylat’ta ağırlandı
2

Bursa’da İnegöl Belediyesi, İnegöl Muharip Gaziler Derneği üyelerini Oylat’ta misafir etti.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – İnegöl Belediyesi, İnegöl Muharip Gaziler Derneği üyeleri için aileleriyle birlikte Oylat’ta düzenlediği 3 günlük program kapsamında Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban eşleriyle birlikte gazilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen, kendilerine sunulan imkandan ve gösterilen ilgiden dolayı Kaymakam Eren Arslan ve Başkan Alper Taban’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Alper Taban, gazilerin önemine vurgu yaparak, “Sizler için bu yapılanlar, bizim boynumuzun borcu. Sizler bu ülke için hizmet ettiniz, gazilik mertebesinde hizmet ettiniz. Ben bu vatanın evladı olarak sizlere teşekkür ediyorum. Nihayetinde bu ülke için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi ben rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimizden vefat etmiş tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.