Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Bursa İnegöl’de Miraç Kandilinde helva dağıtıldı

Bursa İnegöl’de Miraç Kandilinde helva dağıtıldı
2

İnegöl Belediyesi’nin her kandilde gerçekleştirilen helva ikramı geleneği Miraç Kandilinde de devam etti. OSB camisinde akşam namazı ile yatsı arasında Prof. Dr. Mehmet Emin Ay “Peygamber Efendimizin Hayatı ve Miraç Hadisesi” konulu vaaz gerçekleştirdi, namaz çıkışı da 2500 kişilik helva ikramı yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA(İGFA)- Kandil gecelerinde İnegöl’ün vazgeçilmez geleneklerinden biri haline gelen İnegöl Belediyesi’nin helva ikramları, dün akşam idrak ettiğimiz Miraç Kandilinde de sürdü. İkramların yanı sıra Prof. Dr. Mehmet Emin Ay “Peygamber Efendimizin Hayatı ve Miraç Hadisesi” konulu vaaz gerçekleştirdi. OSB camisinde akşam namazı sonrası başlayan vaaz programına Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının eda edilmesinin ardından Prof. Dr. Mehmet Emin Ay “Peygamber Efendimizin Hayatı ve Miraç Hadisesi” konulu anlatımlarda bulundu. Yatsı namazına kadar devam eden programa ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Yatsı namazının kılınmasının ardından ise İnegöl Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen helva ikramları gerçekleştirildi. 2500 kişilik helva ikramı yapıldı. Kaymakam Eren Arslan ile Belediye Başkanı Alper Taban da ikramlar sırasında helva kazanının başına geçerek vatandaşlara helva ikram ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.