Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Bursa İnegöl’de Kütüphaneler Haftası dolu dolu kutlandı

Bursa İnegöl’de Kütüphaneler Haftası dolu dolu kutlandı
2

İnegöl Belediyesi, 28 Mart-03 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası kapsamında her gün bir etkinlik düzenledi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi, Nöbetçi Kitaphaneler organizasyonuyla 28 Mart-03 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftasını dolu dolu kutladı. Pazartesi günü okuma etkinliği ile başlayan hafta kapsamında her gün bir etkinlik düzenlendi.

Salı günü İnegöl Belediyesi koro ekibinden 8 kişi, Gençlik Merkezi Nöbetçi Kitaphanede farklı masalarda öğrenci gibi rezervasyon oluşturarak ders çalışmaya başladı. Sessizliğin oluştuğu anda, koro ekibinden bir kişi öncülüğünde etkinlik başlatıldı. Öğrenciler kütüphanede seslendirdikleri türküyle bir farkındalık çalışması ortaya koydular. Etkinlik, katılan kullanıcılara çikolata ikram ile son buldu.

ÇOCUK PARKLARI KİTAPLARLA SÜSLENDİ

Çarşamba günü ise 200 adet kitap, çocuk parklarına bırakıldı. Güvenli park uygulamasının bulunduğu TOKİ Semt Sahası, Cemre Sokak Parkı, 430. Sokak Parkı ve Yel Sokak Parkında çocuklar parka gelmeden sabah erken saatlerde kitaplar oyuncakların üzerine asıldı. Burada kurulan kameralarla çocukların kitapları görünce yaşadıkları şaşkınlık kayıt altına alındı.

Kütüphaneler Haftası kapsamında Hızlı Okuma Kursu ve Bilgi Okur Yazarlığı eğitimleri de düzenlendi. Bu eğitimlerde de katılan öğrencilere sertifikalar verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.