Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Bursa İnegöl Ramazan’da da ‘umut’ oldu

Bursa İnegöl Ramazan’da da ‘umut’ oldu
2

Bursa’da her yıl binlerce kişiye yardım eli uzatan İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşın umudu oldu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürdüğü Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, her yıl binlerce kişiye yardım eli uzatarak gönül köprüleri kuruyor. Yüzlerce haneye, binlerce ihtiyaç sahibine ulaşan Umuteli, 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayında da ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu.

Belediye Başkanı Alper Taban, Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ramazan ayına ilişkin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Belediyeciliğin sadece yollar, parklar, otoparklar yapmak olmadığına vurgu yapan Başkan Alper Taban, “Yerel yönetimler olarak şehrimizde gönül köprüleri kurmak, yetimin başını okşamak, düşküne el uzatmak, ihtiyacı olanın ihtiyacını gidermek, derdi olanın derdini dinlemek de bizim vazifemiz. Bu düsturla şehrimizde hayırseverlerimizin ve vatandaşlarımızın da katkılarıyla hizmet üreten Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, 365 gün boyunca her an vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Ramazan ayında da ayrı bir gayret ve hassasiyetle yardımlarını sürdüren Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz binlerce ailenin derdine derman, yarasına merhem oldu” dedi.

Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün bin 387 aileye erzak kartı dağıtımı gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Taban, “Yine bu ay içerisinde 6 adet akülü engelli aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim edildi. Sadece şehrimizde değil, gönül coğrafyamızda da faaliyetlerimiz oldu. Suriye İdlip’te 1000 kişilik yetim çocuk iftarı düzenlendi. Şehrimizde de 105 yetim çocuğumuz evlerinde ziyaret edilerek hediyeler ve giyim kartı yardımlarıyla gönülleri alındı. Ramazan sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere 3 bin 154 öğün sıcak yemek hizmeti sağlandı. Son olarak bayram öncesi 16 yaşlımızın evinde bayram temizliği yapıldı. Tüm bu yardımlar ve organizasyonlar, şehrimizin hayırseverleri ve vatandaşlarımızın destekleriyle gerçekleştirildi” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.