Dolar 32,4859
Euro 34,7114
Altın 2.405,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Bursa İnegöl Kaymakamı örnek çalışmalarla gönüllere dokunuyor… Alkışlar Eren Kaymakam’a

Bursa İnegöl Kaymakamı örnek çalışmalarla gönüllere dokunuyor… Alkışlar Eren Kaymakam’a
2

Bursa İnegöl’den deprem bölgesine yardım seferberliği başlatılmasıyla birlikte bölgeye önceki gün tam 670 tır yardım gönderildi. İnegöl Kaymakamı Eren Arslan da çalışmalarıyla her kesimden takdir topluyor.

Kurumsal Web Tasarım

bursaekspress.com / BURSA (İGFA) –  Deprem bölgesine yönelik Bursa’dan yardımlar devam ediyor.

Ülkenin her yerinden acıları paylaşma ve dayanışma adına yardımlar giderken, iyilik seferberliğine bir destek de Bursa’nın İnegöl ilçesinden geldi.

İnegöl’ün başarılı Kaymakamı Eren Arslan’ın organize ettiği yardımlarla deprem bölgesine önceki gün ile birlikte tam 670 tır yardım gönderilmiş oldu.

Canlı havyan bağışı da organize eden İnegöl Kaymakamlığı, hayvanlarını kaybeden köylüler içinde destek oldu.

380 AİLE İÇİN KARDEŞ EV PROJESİ

Yardımların aralıksız devam edileceği belirtilirken İnegöl’de depremin ikinci gününden başlayan “Kardeş Ev Projesi” kapsamında 380 aile eşyalı kirası ve giderleri ödenen evlere yerleştirildi.

Vatandaşlar, İnegöl’de bu anlamlı ve değerli yardım kampanyaları düzenleyen Kaymakam Eren Arslan’a ve hayırseverlere teşekkür etti.

Hatırlanacağı gibi, Artvin Şavşat doğumlu Kaymakam Eren Arslan, Trabzon’un Of ilçesinde de en uzun kaymakamlık yaparak ilçede gönülleri kazanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.