Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Bursa İnegöl Belediyesi Vim ile her yerde

Bursa İnegöl Belediyesi Vim ile her yerde
2

İnegöl Belediyesi’nin hizmeti vatandaşın ayağına götürmek adına başlattığı VİM Aracı (Vatandaş İletişim Merkezi) uygulaması hem merkezde hem kırsalda İnegöl’ün tüm cadde ve sokaklarında ilçe halkıyla buluşuyor. Bu kapsamda Tahtaköprü Mahallesi ziyaret edildi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi hem vatandaşın işini kolaylaştırmak hem de dijital dönüşüm kapsamında 2021 yılı sonunda bir yeniliği daha hizmete almıştı. Kısa adı VİM olan “Vatandaş İletişim Merkezi” aracı hem merkezde hem kırsalda İnegöl’ün tüm cadde ve sokaklarında vatandaşlarla buluşmaya başladı. Bu buluşmalar kapsamında bugün Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katılımıyla Tahtaköprü Mahallesi ziyaret edildi.

Belediyenin pek çok hizmetini içerisinde barındıran VİM Aracı, Cuma namazı öncesi ve sonrası vatandaşlara kapılarını açtı. İçerisinde; Bilgi Edinme alanı, Mahalle Buluşmalarında ve mahalle ziyaretlerinde sorunların doğrudan sisteme işlenmesi, İstihdam Merkezi hizmetine mobil ulaşım imkanı, Çözüm Merkezi hizmetlerine mobil ulaşım imkanı, Mobil Belediyecilik hizmetlerinin tamamının buradan yapılması ve Mobil Tahsilat alanının yer aldığı araçta aynı zamanda kurumla ilgili ödemeler de yapılabiliyor. VİM aracının, görevli personeli ile birlikte merkezde ve kırsalda sürekli ring halinde olacağı ifade edilirken, Başkan Alper Taban da hem aracın işleyişini yerinde görmek hem de vatandaşlarla buluşmak adına Tahtaköprü Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Taban, bölge hakkında yapılan çalışmalar ve taleplerle ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.