Dolar 32,2818
Euro 34,6566
Altın 2.413,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Bursa Gürsu’da bayram denetimleri tamamlandı

Bursa Gürsu’da bayram denetimleri tamamlandı
2

Gürsu Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan Bayramı’nın hemen öncesinde tatlı, şeker gibi alanlarda imalat üretimi ve satışı yapan işletmelere denetimler yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Gürsu Belediyesi Zabıta Ekipleri Ramazan Bayramı’nın hemen öncesinde ilçede denetimler gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla denetimlerde ilk duraklar tatlı imalatı ve satışı yapan işletmeler oldu.

Farklı alanlarda üretim yapan imalathanelere giren Gürsu Zabıtası, hijyenik koşulların uygunluğuna baktı. Ardından bayram şekeri için de ayrıca denetim gerçekleştiren ekipler etiket ve gramaj denetimlerini gerçekleştirdi. Ayrıca etiket gramaj ve son kullanma tarihi denetimleri gerçekleştiren ekipler gerekli tüm yasal süreci de işletti.

Vatandaşların Gürsu’da rahatça bayram alışverişi yapabileceklerini söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Şimdiden vatandaşımız rahatça bayram alışverişi yapabilsin diye tüm ekiplerimizle sahadayız. Gerekli denetimleri yapıyoruz. Özellikle tatlı ve şeker satışı yapan işletmelere tüm uyarılarımızı yapıp vatandaşlarımızın en ufak mağduriyet yaşamamaları için çalışıyoruz. Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.