Dolar 32,3183
Euro 34,6819
Altın 2.411,15
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Bursa Gürsu’da Başkan Işık ‘top’lu isteği kırmadı

Bursa Gürsu’da Başkan Işık ‘top’lu isteği kırmadı
2

Bursa’da Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu kez kendilerinden spor topu isteyen gençleri kırmayarak bizzat okullarına kadar ulaştırdı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Spor kenti Gürsu vizyonunu yaptığı proje ve hamlelerle hayata geçiren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu kez de gençlerin unutamayacakları bir anıya imzasını attı. 

Kendisini makamında ziyaret eden Gürsu Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin atletizmde elde ettikleri başarılara kayıtsız kalmayan Başkan Işık, sporcuların okullarındaki eksik spor topu ihtiyacı için de harekete geçti.

Basketbol, futbol ve voleybol toplarını kısa sürede tedarik eden Başkan Işık, malzemeleri bizzat götürerek gençleri mutlu etti.

Profesyonel sporculara destek olmanın yanında, ilçeye kazandırdıkları spor tesisleriyle de çocukların, gençlerin başta olmak üzere tüm ilçe halkının spor yapma olanaklarını arttırdıklarını kaydeden Başkan Işık, “Gençlerimiz ve hemşehrilerimiz ilçemize kazandırdığımız spor tesislerimizde, tüm branşlarda spor yapma imanı bulmakta. Gençlerimizin elde ettikleri bu başarılar, spor kenti Gürsu’yu oluşturma yolunda, ilçemize yaptığımız yatırımların ödülü olarak bizlere daha da güçlü çalışma motivasyonu sağlamakta. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.