Dolar 32,5864
Euro 34,8068
Altın 2.504,97
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Bursa Gemlik’te Muhtarlar Korosu sevilen şarkıları seslendirdi

Bursa Gemlik’te Muhtarlar Korosu sevilen şarkıları seslendirdi
2

Gemlik Belediyesi Orhan Veli Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Şimdiye kadar halk müziği sanatçısı Aslan Akdağ ve pop müzik sanatçısı Erdem Seyhan’ın sahne aldığı etkinliklerde son olarak Muhtarlar Korosu Gemliklilere keyifli bir akşam yaşattı.

Kurumsal Web Tasarım

Feyzi Sarıkaya (GEMLİK LİFE)- Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi sanatçıları eşliğinde sevilen parçaları seslendiren koroda Nilüfer’den Yıldırım’a Bursa’nın çeşitli ilçelerinden 26 muhtar yer aldı. Gemlik’ten ise Gencali Mahallesi Muhtarı Mürüvet Günay ile Karacaali Mahallesi Muhtarı Göksal Noca seyircilerin karşısına çıktı.

Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Gemlik Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Gemlikli katıldı. Konserde Bir Kızıl Gonca, Fikrimin İnce Gülü, Mihriban, Ah Yalan Dünya gibi parçalar seslendirildi. Gemlikli muhtarlar da solo eserlerle izleyicinin karşısına çıktı. Mürüvet Günay Uzun İnce Bir Yoldayım, Göksal Noca ise Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Annem parçasını seslendirdi.
 
Gecenin sonunda Orkestra Şefi Serkan Kiviz’e teşekkür çiçeğini Gemlik Belediye Meclis Üyesi Mehtap Ünlü takdim etti. Daha sonra muhtarlar ve sanatçılar, konuklar ile hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.
Orhan Veli Sanat Etkinlikleri kapsamında 26 Şubat Cumartesi Ahmet Aslan konseri gerçekleşecek. Mart ayı programı ise şöyle: 4 Mart Cuma Gemlik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Ben Anadolu’yum Konseri, 5 Mart Cumartesi Samida Konseri, 8 Mart Salı Küçük Salon Tiyatro Topluluğu Frida Tiyatro Gösterisi, 18 Mart Cuma Gemlik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Çanakkale Zaferi Konseri, 19 Mart Cumartesi Nida Ateş ile Aşık Veysel’i Anma Gecesi, 20 Mart Pazar Gemlik Eğitimcileri Kültür ve Dayanışma Derneği Şiir Dinletisi, 25 Mart Cuma Gemlik Sesini Arıyor, 2. Ses Yarışması Finali.”
 
Tüm programlara katılım ücretsiz olup hepsi belirtilen tarihlerde Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde, saat 20.00’de gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.