Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nde 23 Nisan Coşkusu

Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nde 23 Nisan Coşkusu
2

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nde coşkuyla kutlandı.
Bursa İl Müdürlüğü ve Bursa İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan “Hastanede Eğitim” iş birliği protokolü ile “Öğretmenim Elimi Tut” projesi hayata geçirildi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Proje kapsamında “ Masallarla Şifa Proje Ekibi ortaklığında hastane sınıflarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.   Proje Kapsamında Kamu Hastanelerinde uzun süreli tedavi nedeniyle kalan çocukların eğitimlerine devam edebilmeleri amacıyla hastanelerde eğitim atölyeleri, ihtiyaçlara yönelik belirlenerek “Hastane Sınıfları” açılması,  hastane sınıf öğretmenlerinin yerleştirilmesi ve ailelerin eğitim düzeylerinin arttırılarak anne-baba ve çocukların psiko-sosyal iyilik durumlarının iyileştirilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında ilk etkinlik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamak amacıyla Dr.Ayten Bozkaya Spastik Çocuk Hastanesi’nde başlandı. Bayram kutlamaları hafta içi diğer hastane sınıflarında devam etmesi planlanırken, tüm belirli gün ve kutlamalarının yapılmasının yanında, okul dışı origami, resim,taş boyama, masal anlatımı, anne-çocuk eetkinlikleri ,dönem sonu sergileri gibi atölyeler yapılması planlanıyor.

Etkinlikte öğrencilerle birlikte resim etkinliği, Şiir okundu, Çocuklarla birlikte bilmece oyunları oynandı, şarkılar söylendi.  

Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini belirten Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bilgi,” Çocuklarımız için böyle özel ve güzel bir günde onların yüzlerini gülümsetecek böyle projelerin yapılması memnuniyet verici” dedi. 

Etkinlikte konuşma gerçekleştiren Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Karakaya, “Öğretmenim Elimi Tut!” projesi kapsamında “Masallarla Şifa Projesi “ ekibi ortaklığıyla Hastane Sınıfımızda gerçekleştirilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için biraradayız. Bu gün, sadece ülkemizdeki çocuklara değil,  dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram. Tüm çocukların ve yüreği çocuk kadar temiz kalan herkesin bayramı kutlu olsun” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.