Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Bursa Büyükorhan’da DEVA İlçe Başkanı istifa etti!

Bursa Büyükorhan’da DEVA İlçe Başkanı istifa etti!
2

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde 8 aydır kurucu başkan olarak görev alan DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Bozkuş, görevinden istifa etti.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – DEVA Partisi Büyükorhan İlçe Başkanı Murat Bozkuş, Bursa İl Başkanlığı’nı hedef göstererek, ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

DEVA Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’na 22 Nisan 2022 tarihli dilekçesini basınla paylaşarak yazılı açıklamada bulunan Murat Bzokuş, DEVA Partisi’ nin Bursa İl Başkanı, İlçe Sekreteri, Teşkilat Baskanı olmak üzere bazı  il yöneticilerinin de  Genel Başkan Ali Babacan’ ın hiç bir ilkesini önce kendi teskilat mensuplarına  bile göstermediğini öne sürdü.

Bozkuş,  yazılı açıklamasında, “Kendilerine biat etmeyenlere kadın erkek demeden mobing ve yıldırma politikalarını uygulandığına şahit olduğum için  22 Nisan 2022 tarih itibari ile istifamı İl Başkanlığına vermiş olarak ayrılmış  bulunmaktayım. Gördüğüm o dur ki, ilkelerimiz olan  tam demokratiklik ilce teskilat ve üyelerine uygulanmaması bunu halkımıza hiç uygulayamayacağı anlamını ortaya çıkarmaktadır. Benden değilsen ötekisin; ya beni yücelteceksin yada DEVA’ lı olmayacaksın söylemini sık sık ilce başkanlarına ve yöneticilerine dile getiren Bursa İl yönetimi, korkarım halkımıza özgürlük, liyakat ve de adaleti hiç  getiremeyecek yetkinliktedir. Köyleri yok sayan, ilçeleri nüfusuna göre dikkate alan ve oy potansiyeline yada etnik köken tipine  göre insanlara değer veren, kimseyi  önemli görmeyen  bir il yönetimi, benim il yönetimim asla olmayacaktır düşüncesi ile inancımı yitirmiş olarak bu alandan ivedilikle ayrılmamı sağlamıştır” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.