Dolar 32,2120
Euro 34,7876
Altın 2.419,26
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 23°C
Cum 24°C

Bungalov Ev Nedir? Neden Tercih Edilir?

Bungalov Ev Nedir? Neden Tercih Edilir?
2

Bungalov ev ile birlikte kişilerin tatil yerlerindeki ve seyahat ettikleri yerlerdeki evleri hazır bir hale getirilmiş olur. Bungalov genel olarak tek katlı olan veya çok nadir büyük olan evlerden birisidir. Özellikleri ise zeminin yerden daha yüksekte durması ve bir odalı bazen iki odalı olmasıdır. Kişilerin yayla, tarla gibi alanlara yapmış olduğu bu evleri aralıklı gelip tatil yapmak için çok daha uygundur.

Kurumsal Web Tasarım

Hayatın yorucu etkilerinden kısa süreli olsa da uzaklaşmak daha huzurlu ve enerjik dönebilecektir. Rezervasyon yaptırmak için buvibu sitesini ziyaret etmeniz yeterli olur. Bunlardan birisi ise bungalov evler olarak bilinir. Bungalov evler doğanın içerisinde doğadan yapılan eşyalar birlikte organizesi yapılan bir sisteme sahip olup kişinin huzura ulaşması için oldukça güzel bir yapıdır. Yapımı ve bakımı kolay olduğu için her geçen gün bungalov evler ile karşı karşıya gelmek oldukça doğaldır.

Bungalov

Bungalov kelimesi Hint dilinden türemiş ve günümüze kadar gelmiş olan bir diğer anlamı ile ise bungalov evler bir katlı ya da bir buçuk katlı bungalov evler olarak bilinir. Evler Hindistan’da İngilizler ile üretimi yapılıp gezginler için tercih edilirken daha sonrasında ortaya mükemmel yapıtlar çıkmıştır. İnşasına başlanan bungalov evler zemine oldukça yakın olması ile bilinir. Hindistan’ın şiddetli sıcaklarından korunacak şekilde yapılabilen bungalov evleri ile birlikte kişilere çok cazip tatil yeri veya yayla evi ihtimalleri doğmuştur.

Bungalov Ev ve Yapımı

Bungalov evler son zamanlarda oldukça tercih edilen ve aynı zamanda yapımı ile birlikte hem kolay hem de ekonomi olan evler arasında yer alır. Tatil yerleri için daha çok tercih edilen ve son zamanlarda kişilerin günübirlik gelişler tatil planlarını tamamlamak adına bungalov evleri oldukça büyük bir rol üstlenir. Bungalov evler yerden belirli bir yükseklikte olup dikey ayaklar mevcuttur. Ana ayaklar dikildikten sonra zemine tahtalar ilave edilir daha sonra ise çatı ortaya atılır ve ev ana hatları ile kendini belli etmeye başlar.  Bu şekilde inşaat devam eder. Sonunda da ortaya harika tatil evleri çıkar. Bu tatil evlerinde keyif yapmak isterseniz buvibu sitesine bakabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.