Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Canlı hayvan pazarında temizlik, dezenfeksiyon ve kireçleme çalışmaları tamamlandı

CANLI HAYVAN PAZARI AÇILIYOR

Canlı hayvan pazarında temizlik, dezenfeksiyon ve kireçleme çalışmaları tamamlandı
2

Kütahya Belediyesi kurban pazarı için, canlı hayvan pazarında temizlik, dezenfeksiyon ve kireçleme çalışmaları tamamlandı.

Kurumsal Web Tasarım

Yaklaşan Kurban Bayramı için 1 Temmuz 2022 Cuma günü açılacak olan kurban pazarında tüm hazırlıklar tamamlandı. Yetiştiriciler ve vatandaşlar için Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri canlı hayvan pazarında temizlik çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarda tüm kapalı padoklar, açık padoklar ve sosyal tesislerde temizlik, dezenfeksiyon ve kireçleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşlarımız ve yetiştiricilerimiz hijyen şartlarına uygun bir şekilde alım ve satım işlemlerini yapabilecekler.

Diğer taraftan 2022 yılı Kurban Bayramı için kurban kesim noktaları ise; Ilıca Kaplıcaları, Yoncalı Kaplıcaları, Okmeydanı Mahallesi pazar yeri, Yenidoğan Mahallesi pazar yeri, Ziraat Mahallesi pazar yeri, Dumlupınar Mahallesi pazar yeri, canlı hayvan pazarı, Evliya Çelebi Mahallesi eski pazar yeri, Zafertepe Mahallesi pazar yeri, Akkent Mahallesi kültür Merkezi karşısı, Fatih Mahallesi pazar yeri ve Gaybiefendi Mahallesi cuma pazarı yeri olarak belirlendi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.