Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

Bu şehri oldu bittiyle yönetmeyeceğiz

Bu şehri oldu bittiyle yönetmeyeceğiz
2

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafın pastalı sürpriziyle karşılaşan Köksal, “Hemşehrilerimin bu sıcak yaklaşımı doğru yolda olduğumu gösteriyor. Oldu bittiyle bu şehri yönetmeyeceğiz. Afyonkarahisar’ımızın gönlü güzel, kalbi temiz insanları hak ettikleri gibi bir yaşam sürmeliler” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Belediye Başkan adayı sıfatıyla hemşehrileri ile fikir alışverişinde bulunduğu ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Köksal ve beraberindeki heyet sanayi esnafı tarafından ilgiyle karşılandı.

ESNAFIN RIZASINI ALMADAN KARAR VERMEYECEĞİZ

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, kent ekonomisinin temel taşı olduğunu söylediği esnaflarla sık sık bir araya geliyor. Bu kapsamda CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1. Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Köksal esnafların öneri ve dileklerini dinledi.

Sanayi esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Köksal, ziyaretleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Esnafımıza söz veriyorum sanayide esnaflık yapan kardeşlerim hak ettikleri hizmeti alacaklar. Sanayi sitesi ile ilgili bir karar alınacaksa onlara sormadan, görüşlerini ve rızalarını almadan olmayacak. Oldu bittiyle bu şehri yönetmeyeceğiz. İhtiyaçlara yönelik çözümler üreteceğiz.”

ESNAFTAN PASTALI SÜRPRİZ: “BURCU BAŞKAN HAYIRLI OLSUN”

Ziyaretleri sırasında dükkanına girdiği bir esnafın pastalı sürpriziyle karşılaşan Köksal, kendisine teveccüh gösteren herkese teşekkür ederek, “Hemşehrilerimin bu sıcak yaklaşımı doğru yolda olduğumu gösteriyor. Ben tutamayacağım sözler vermiyorum. Senelerdir oturdukları koltukların hakkını veremeyenlerden bıktık artık. Afyonkarahisar’ımızın gönlü güzel, kalbi temiz insanları hak ettikleri gibi bir yaşam sürmeliler. Beni bu gün ‘Burcu Başkan Hayırlı Olsun’ yazılı pasta ile karşılayan esnaflarımıza düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.