Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Bozüyükteki̇ Murat Boz Konseri̇yle Bi̇nlerce Ki̇şi̇ Gönülleri̇nce Eğlendi̇

BOZÜYÜK KURTULUŞ COŞKUSUNU MURAT BOZ İLE YAŞADI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşun 100’üncü yılı dolayısı ile düzenlenen Murat Boz konserinde binlerce kişi gönüllerince eğlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar Otoparkında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konseri yaklaşık olarak 50 bin kişi izledi. Şarkı ve marşların hep bir ağızdan söylendiği konser programındaki coşku hiç azalmadı. Konser başlangıcında Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, izleyenler arasında dolaşarak hemşehrilerine ‘hoş geldiniz” dedi.

Muhteşem kurtuluş gecesinde ilk olarak sahne alan ’Hemdert’ adlı müzik grubu sevilen şarkılarını seslendirdi.

Ardından sahneye çıkan şarkıcı Murat Boz, gece boyunca birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek, sahnede ayrıca muhteşem bir davul gösterisi yaptı. Murat Boz konser sırasında “Gülşen’e selam olsun buradan, onu çok seviyoruz, Gülşen’i çok seviyoruz, çok sevdik, sevmeye de devam edeceğiz” diyerek selam gönderdi.

“Bozüyük Kurtuluş Savaşı’nda Türk’ün makûs talihinin yenildiği yer”

Konser sonrası sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Kurtuluşun 100’üncü yılını kutluyoruz. Bozüyük Kurtuluş Savaşı’nda Türk’ün makûs talihinin yenildiği yer. Bizi onurlandırdınız, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Murat Boz’a Başkan Bakkalcıoğlu’nn eşi Merih Bakkalcıoğlu çiçek takdim etti. Daha sonra Başkan Bakkalcıoğlu sahneye Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü sahneye davet ederek sevilen sanatçı Murat Boz’a Atatürk plaketi takdim etti. Plaket takdiminin ardından gençler hareketli şarkılarla doyasıya eğlenirken kurtuluş coşkusunu da doyasıya yaşadılar.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.