Dolar 32,3178
Euro 34,6290
Altın 2.410,37
BİST 10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 15°C
Cts 11°C

Otel Yönetiminin Güçlü Çözümü

Otel Yönetiminin Güçlü Çözümü
2

Otel işletmeciliği, karmaşık bir yapıya sahiptir ve bu alandaki yönetim süreçleri zaman alıcı olabilir. Bu noktada, HMS otel programı devreye giriyor. Türkiye’nin Bulut Sistemli ilk otel programı olarak, HMS size otelinizi yönetebileceğiniz birçok güçlü özellik sunuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Gelişmiş Önbüro Yönetimiyle Kolay İşlemler

HMS Otel Programı, önbüro çalışanlarının günlük rutin işlemlerini kolaylaştıran bir dizi gelişmiş özelliğe sahiptir. Check-in ve check-out kayıtları artık sadece birkaç tıklama uzaklıkta. Bu sayede, personeliniz daha hızlı ve verimli bir şekilde çalışabilir, misafir memnuniyetini artırabilirsiniz.

Online Satış Kanallarında Yüksek Rezervasyon Oranları

Otel işletmeciliğinde başarılı olmak için online varlığınızı güçlendirmek önemlidir. HMS Otel Programı, Türkiye’nin ve dünyanın en popüler online satış kanallarına otelinizi entegre etmenize olanak tanır. Bu sayede, potansiyel misafirlerle daha kolay buluşabilir ve rezervasyonlarınızı artırabilirsiniz.

Güvenli ve Hızlı Kimlik Bildirimleri

Jandarma ve Polis kimlik bildirimleri, HMS otel programları ile mobil şifre girmeden otomatik olarak gerçekleştirilebilir. Bu özellik, güvenliği artırmanın yanı sıra işlemleri hızlandırarak misafirlerinizin bekleme sürelerini en aza indirir.

HMS Otel Programı, işletmenizi daha etkili yönetmenizi sağlayan kapsamlı bir çözümdür. Hemen demo talep formunu doldurun ve size özel demo sürümünü oluşturalım. Otel yönetimini daha kolay ve verimli hale getirmek için otel programları arasında lider konumda olan HMS’i keşfedin. HMS Otel Programı, otel işletmeciliğinde teknoloji ile konforu bir araya getiriyor. Otelinizin yönetimini en üst düzeye çıkaracak bu çözüm, her aşamada size güçlü destek sunuyor.

Kimlik Bildirimlerinde Otomatik Çözüm

HMS Otel Programı, güvenliği ön planda tutar ve jandarma ve polis kimlik bildirimlerini mobil şifre girmeden otomatik olarak gerçekleştirir. Bu özellik sayesinde, otel güvenliğinizi en üst düzeye çıkarır ve işlemleri hızlandırarak müşteri memnuniyetini artırır.

HMS Otel Programı ile otel işletmenizi daha profesyonel bir yönetimle buluşturun. Yenilikçi çözümler, kişiye özel hizmet ve güvenli işlem avantajlarıyla tanışmak için hemen demo talep formunu doldurun. Türkiye’nin öncü otel programları arasında öne çıkan HMS’i keşfetmek için https://landing.hmsotel.com/ web sitesine tıklayın.