Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Bozüyük’te ücretsiz kuduz aşısı kampanyası

BOZÜYÜK’TE ÜCRETSİZ KUDUZ AŞISI KAMPANYASI

Bozüyük’te ücretsiz kuduz aşısı kampanyası
2

Bozüyük Belediyesi tarafından sahipli kedi ve köpekler için ücretsiz aşı kampanyası düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Uygulama ile 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa göre sahipli köpekler de belediye tarafından kayıt altına alınıyor. Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri bünyesinde Belediye Mezbahasının bahçesinde yapılan aşılamayla birlikte kuduz riskinin ortadan kaldırılması ve ilçedeki sahipli köpeklerin kontrol altına alınması amaçlanıyor. Ayrıca kedi ve köpek sahiplerine, kedi köpek aşı takvimi, üreme tablosu, kedi ve köpeklerin bakımında nelere dikkat edilmesi gerektiği, kışın araç içerisine saklanabilecek kedi ve köpekler için yapılacak kontroller gibi önemli konularda da bilgiler veriliyor.

İki gün süren ücretsiz aşı kampanyası hakkında memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Bu kampanya ile hayvanlarımız hem ücretsiz olarak kuduz aşısı oluyor, hem de canlarımız hakkında bilmediğimiz konularda yetkililerden bilgi alıyoruz. Bu güzel hizmet için belediyemize ve Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ediyoruz” dediler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.