Dolar 32,4757
Euro 34,9765
Altın 2.433,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi’nde yenilik

KÜTAHYA EVLİYA ÇELEBİ HASTANESİNDE 2. BASAMAK ÇOCUK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ 3. BASAMAĞA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi’nde yenilik
2

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren 2. Basamak Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’nin yapılan tadilat ve düzenlemelerle, 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi’ne dönüştürüldüğü bildirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ”Yapılan düzenlemeler ile birlikte çeşitli kalp hastalıkları, solunum yetmezliği, kafa travması, menenjit, koma, ilaç zehirlenmeleri, yaşamı tehdit eden gasrointestinal hastalıklar, diyabetik ketoasidoz gibi endokrin sistem hastalıkları, genel cerrahinin geniş hemşirelik bakımı gerektiren, komplike, aşırı kanamalı vakaları, çoklu organ yaralanmaları gibi çok sayıda hastalık grubunun takip ve tedavileri sağlanacaktır. Ayrıca İlimiz ve çevre illerdeki ihtiyaç göz önünde bulundurularak Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi kapasitesini toplamda 14 yatağa çıkarmak için gerekli çalışmalara başlanmıştır. Sağlık Bakanlığı gerekli ön izin ve ödenek planlamaları sonrası hastanemiz bünyesine ilave olarak 8 yataklı Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi faaliyete geçirilecektir” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.