Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Bozüyüklü kadınlar İstanbul’u fethetti

Bozüyüklü kadınlar İstanbul’u fethetti
2

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde sportif faaliyetlerini sürdüren Güneş Spor ve Yeni Dünya Vakfı Bozüyük Şubesi İstanbul’a tarih gezisi düzenledi.

Kurumsal Web Tasarım

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) – Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları ve Yeni Dünya Vakfı tarafından organize edilen tarih gezisine 47 Bozüyük’lü kadın Ayasofya Cami, Sultan Ahmet Cami, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Eminönü Yeni Cami ve Çamlıca camilerini gezdi.

Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları Başkanı Burçin Köroğlu gerçekleşen geziyle ilgili, Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları ve Yeni Dünya Vakfı Bozüyük Şubesi ile ortak düzenlenen Ayasofya Cami, Sultan Ahmet Cami, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Eminönü Yeni Cami ve Çamlıca camileri ziyaret edildi. İstanbul gezimizin tamamı 6 tur olacak şekilde toplamda 282 kişi ile tamamlanacak şekilde planladıklarını söyledi.

Her tur da 47 kadının belirlenen tarihlerde İstanbul tarihi ve turistik gezisine katılacaklarını belirten Köroğlu, “Birinci turunu yaptığımız diğer turlarımız için gün saydığımız İstanbul gezimiz ile Kadınlarımıza sosyalleşmelerine olanak sağlayıp, manevi huzuru yaşatıp, tarihimizle alakalı genel kültür kazandırmaktı. Kadınlarımıza öğretici ve eğlenceli bir gün sunduk. Bu tarihi ve turistik gezimiz için sponsor olan İstikamet Döküm Fabrikası sahibi Sayın Muhammet Sadi Öksüz’e tüm kadınlarımız adına teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.