Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor Yıldız Kız Voleybol Takımı Türkiye yarı finallerine yükseldi

1-3 NİSAN 2022 TARİHLERİNDE ESKİŞEHİR’DE DÜZENLENEN YILDIZ KIZLAR GRUP ELEME MÜSABAKALARINDA BOZÜYÜK BELEDİYESİ EĞİTİM VE SPOR KULÜBÜ ELDE ETTİĞİ 3 GALİBİYET VE 1 MAĞLUBİYET İLE 2.SIRADA YER ALARAK TÜRKİYE’NİN EN İYİ 32 TAKIMI ARASINDAKİ YERİNİ ALDI.

Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor Yıldız Kız Voleybol Takımı Türkiye yarı finallerine yükseldi
2

Eskişehir’de 1-3 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenen yıldız kızlar grup eleme müsabakalarında Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü elde ettiği 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 2’inci sırada yer alarak Türkiye’nin en iyi 32 takımı arasına girdi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de düzenlenen turnuvada ilk gün ilk maçında Kütahya Şampiyonu Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü ile karşılaşan “Bizim Kızlar” 25-13, 25-9, 25-13’lük setlerle sahadan 3-0 galibiyet ile ayrıldı. Aynı gün 2’inci maçta ise rakip Eskişehir temsilcisi Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü oldu. Ara vermeden oynanan müsabakada Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bu karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmalarda 2’inci gün ise rakip Bolu temsilcisi İnkılap İlköğretim Okulu Spor Kulübü oldu. Saat 16:00’da başlayan müsabakayı Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü 25-17, 25-16, 25-9’luk setlerle kazanarak 2’inci günü galibiyet ile kapattı.

Turnuvanın son gününde rakibi Eskişehir Temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü maçına etkili başlayan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Eskişehir grubunu 2.sırada tamamlayan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü 14 grup arasında en iyi 2’inci kontenjanını elde ederek bir üst gruba yükseldi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.