Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Bolvadin’de yılbaşı denetimlerine başlandı

Bolvadin’de yılbaşı denetimlerine başlandı
2

Bolvadin’de yılbaşı denetimlerine başlandı… Afyon’un Bolvadin ilçesinde polis ve jandarma ekipleri yılbaşı gecesi öncesi adeta teyakkuz durumuna geçerken, yılbaşı tedbirleri kapsamında ekipler şehir içinde ve karayolunda asayiş, uyuşturucu, GBT ve trafik denetimine erken saatlerde başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Denetimler gece boyunca devam edecek

Gerçekleştirilen denetimlere Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat da katıldı. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik, asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri ile jandarmanın trafik ve karakol ekipleri de yılbaşı öncesinde genel denetimlere katıldı. Yılbaşını Bolvadin’de geçirmek için karayolu vasıtası ile ilçeye gelen sürücülere yol durumu hakkında bilgi verildi. Ayrıca sürücülerin belgeleri de kontroller edildi. Araçların içerisindeki yolcuların GBT sorgulamaları yapıldı. Şüphelenilen araçlarda arama yapıldı. Sürücülere emniyet kemeri, seyir halinde cep telefonu ile konuşma ve uykulu araç kullanmamaları yönünde uyarılar yapıldı.

Afyon Haberleri – Bolvadin

Kontrol noktalarının tamamında genel denetimlerin gece boyu devam edeceği öğrenildi. Denetimlere katılan Kaymakam Bolat ise durdurulan araçlardaki vatandaşların yeni yıllarını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.